HomeStudioOnderhoud juwelenOver MO-GA®ContactInschrijven / AccountOndernemers

MO-GA

Webshop » MINI URNEN IN HOUT 2018

MINI URNEN IN HOUT 2018

Ik ontwerp en vervaardig met de hand unieke objecten in hout, ter nagedachtenis of als interieuraccessoire.

Ik gebruik een circulaire compositie- en constructietechniek, een techniek die bestaat uit het geduldig (her)opbouwen van een cirkel (360 °) met segmenten en kleine blokken die verzaagd zijn onder vooraf berekende en gemeten hoeken.

Ik koop het grootste deel van mijn hout van Dalmann Mozambique / UK, via een van hun dealers in België. De diensten van Dalmann omvatten houtkap en houtwinning, houtzagen, drogen van hout en export. Dalmann UK laat zich leiden door de fundamentele principes van verantwoord en duurzaam bosbeheer. Bezoek hun website op https://www.dalmannuk.com/forest-management voor meer informatie.

Telkens een stuk verkocht is verhuist de foto met beschrijving van het stuk naar de categorie "Verkochte werken" zodat u toch kan kennis maken met wat ik maak. Zodra ik een nieuwe reeks houten stukken klaarheb verschijnt er een categorie Nieuwe productie. Indien u info wenst of vragen hebt, aarzel niet me te schrijven via het contacformulier of rechtstreeks naar rm@mogadis.eu 

Ik gebruik geen vernis en geen verkleurproducten, alleen afwerkingsproducten die conform zijn aan de Europese standaard EN71, geschikt voor de oppervlakteafwerking van speelgoed.

U kan het stuk blijven opboenen naar wens en de patine wordt alleen maar dieper en warmer mettertijd.


    Loading...

    Home Studio Onderhoud juwelen Over MO-GA® Contact Inschrijven / Account Ondernemers

    Algemene voorwaarden - Privacybeleid
    Webshop software: EasyWebshop.be